пʼятниця, 27 вересня 2019 01:08

Трампа "здав" співробітник ЦРУ

Трампа "здав" співробітник ЦРУ
Американський розвідник подав скаргу щодо тиску Трампа на Зеленського. Фото: Правда.ру

Автором скарги на телефонну розмову американського президента Дональда Трампа з главою України Володимиром Зеленським виявився співробітник Центрального розвідувального управління США (ЦРУ), який працював у Білому домі.

Співробітник ЦРУ — чоловік, він вже залишив Білий дім і продовжує роботу в управлінні. Інші відомості про його особу не наводяться, пише The New York Times.

Директор Національної розвідки США Джозеф Магуайр заявив, що зробить все можливе для захисту агента від переслідувань та збереження його особи в таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмова Зеленського і Трампа: опублікували скаргу розвідника

Після розмови Дональда Трампа та Володимира Зеленського 25 липня американський розвідник подав скаргу щодо тиску Трампа на Зеленського. Президент США нібито вимагав від українського колеги розпочати кримінальне розслідування проти свого головного конкурента на президентських виборах Джо Байдена або ж його сина Хантера.

Після чого спікерка Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок формальної процедури імпічменту Дональда Трампа.

26 вересня Трамп і Зеленський провели свою першу зустріч, на якій обоє заперечили будь-який тиск.

Зараз ви читаєте новину «Трампа "здав" співробітник ЦРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі