четвер, 22 серпня 2024 22:10

Трамп у передвиборчій промові збрехав, що Гарріс "зустрічалася" із Путіним - CNN

Трамп у передвиборчій промові збрехав, що Гарріс "зустрічалася" із Путіним - CNN
У липні Дональд Трамп офіційно заявив, що балотується на президентські вибори у США. Фото: Facebook.com/DonaldTrump

Колишній президент США, республіканець Дональд Трамп неправдиво заявив, що його опонентка від Демократичної партії на президентських виборах, віцепрезидентка Камала Гарріс нібито зустрічалася із російським диктатором Володимиром Путіним за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення в Україну у 2022 році.

Про це повідомили CNN.

У промові у Північній Кароліні Трамп заявив: "Згадайте, коли Байден послав Камалу у Європу, щоб зупинити війну в Україні. Вона зустрілася з Путіним, а потім через три дні він напав. Як вона вчинила? Як ви вважаєте, чи добре вона виконала свою роботу? Вона зустрілася з Путіним, щоб сказати йому: "Не роби цього". А через три дні він напав. Чи знаєте ви це, генерале?" (на заході у Північні Кароліні був генерал-лейтенант армії у відставці Кіт Келлог).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дебатам про дебати кінець": Гарріс погодилась на два раунди з Трампом

Твердження Трампа неправдиві. Гарріс ніколи не зустрічалася із Путіним, пишуть CNN.

Гарріс зустрічалася із союзниками США, зокрема із президентом України Володимиром Зеленським, на Мюнхенській конференції із безпеки за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення в Україну, повідомляють.

Вчора Камалу Гарріс офіційно затвердили кандидаткою у президенти США від Демократичної партії. Це відбулося на другий день з'їзду Демократичної партії у Чикаго.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Трамп у передвиборчій промові збрехав, що Гарріс "зустрічалася" із Путіним - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі