четвер, 15 серпня 2024 22:39

"Дебатам про дебати кінець": Гарріс погодилась на два раунди з Трампом

"Дебатам про дебати кінець": Гарріс погодилась на два раунди з Трампом
2 серпня Камала Гарріс офіційно стала кандидатом у президенти США від демократів. Фото: Facebook.com/KamalaHarris

Кампанія кандидатки у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камали Гарріс заявила, що вона візьме участь у двох дебатах із республіканцем Дональдом Трампом.

Про заяву речника кампанії Гарріс Майкла Тайлера повідомили The Hill.

"Дебати про дебати закінчені", - заявили представники кампанії Гарріс на пропозиції кампанії Трампа про додаткові дебати перед днем ​​виборів.

"Якщо припустити, що Дональд Трамп справді з'явиться 10 вересня на дебати з віцепрезиденткою Гарріс, то губернатор Вальц зустрінеться з Джей Ді Венсом 1 жовтня. І американський народ матиме ще одну можливість побачити віцепрезидентку і Дональда Трампа на дебатах у жовтні", - сказав Тайлер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах

Гарріс погодилася провести дебати з Трампом 10 вересня на ABC News.

Трамп сказав, що погодився і з двома іншими запропонованими дебатами: 4 вересня на Fox News і 25 вересня на NBC News. Але заява кампанії Гарріс свідчить про те, що вона не братиме участі в дебатах на Fox та NBC. Натомість вона готова взяти участь у жовтневих дебатах із Трампом, якщо він буде присутній на дебатах 10 вересня, повідомляється.

Віцепрезидентські дебати між губернатором Міннесоти Тімом Волзом і сенатором з Огайо Джеєм Ді Венсом відбудуться 1 жовтня на CBS News.

Раніше Венс запропонував провести ще одні віцепрезидентські дебати 18 вересня, організовані CNN. У заяві кампанії Гарріс зазначено, що будуть лише одні дебати кандидатів у віцепрезиденти.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «"Дебатам про дебати кінець": Гарріс погодилась на два раунди з Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі