неділя, 15 листопада 2020 09:31

Трамп назвав умову, за якої залишить пост президента

Трамп назвав умову, за якої залишить пост президента
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що через автоматичну систему підрахунку у нього відібрали близько 3 млн голосів виборців. Фото: Reuters

Президент США Дональд Трамп готовий залишити свій пост за умови, що "кожен законний голос буде зарахований і кожен незаконний голос - виключений" із результатів виборів.

Про це після розмови з головою держави заявив ведучий телеканалу Fox News Джеральдо Рівера.

"У мене не склалося враження, що він планує розвалити обраний уряд. Він розчарований чоловік, поранений, але все ще сильний. Він хоче зробити все можливе, щоб результат був справедливим", - розповів Рівера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп вперше за останні вісім днів поговорив з пресою: про що йшла мова

Журналіст не сумнівається у тому, що Трамп буде балотуватися знову в 2024 році, якщо його позови щодо перерахунку голосів не змінять результатів цьогорічних президентських виборів.

3 листопада у США відбулися президентські вибори. За попередніми результатами голосування, перемогу на виборах здобув Джо Байден. Однак Трамп оскаржує результати в суді. Каже, що в нього вкрали майже 3 млн голосів. Це сталося через автоматичну систему підрахунку Dominion.

Зараз ви читаєте новину «Трамп назвав умову, за якої залишить пост президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі