середа, 09 вересня 2020 09:27

Трамп назвав прибічників Байдена екстремістами

Трамп назвав прибічників Байдена екстремістами
Президент США зазначив, що висунув свою кандидатуру на переобрання, "аби зберегти робочі місця в країні, посадити за ґрати злочинців і зробити все, аби майбутнє належало Америці, а не Китаю". Фото: Reuters

У вівторок під час зустрічі зі своїми прихильниками в аеропорту міста Вінстон-Салем американський президент Дональд Трамп назвав прибічників демократа Джо Байдена лівими екстремістами.

Спілкуючись зі своїми прихильниками в аеропорту Сміт-Рейнолдс, Трамп різко охарактеризував "войовничих агітаторів і анархістів", які загрожують жителям американських міст, повідомляє "Голос Америки".

"Це прихильники Байдена, і якщо він переможе, вони керуватимуть урядом. Але ми не дамо йому шансу це зробити", - сказав Трамп.

Президент США зазначив, що висунув свою кандидатуру на переобрання, "аби зберегти робочі місця в країні, посадити за ґрати злочинців і зробити все, аби майбутнє належало Америці, а не Китаю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп готує зміни в Пентагоні

Президентські вибори в США заплановано на 3 листопада. Переможець має стати до виконання обов'язків у січні 2021 року.

За рівнем підтримки серед жителів США Байден випереджає нинішнього президента Трампа майже на 8%.

Про це свідчать дані соцопитування на тему виборів президента США, повідомляє Financial Times.

Зараз ви читаєте новину «Трамп назвав прибічників Байдена екстремістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі