неділя, 13 грудня 2020 00:56

Трамп домагається призначення спецпрокурора у справі Байдена

Трамп домагається призначення спецпрокурора у справі Байдена

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп ініціює призначення спецпрокурора для розслідування у справі про корупцію сина обраного президентом США Джо БайденаХантера Байдена.

Республіканець має намір домагатися призначення спеціального прокурора для розслідування фальсифікацій на минулих президентських виборах, а також справи про податкові махінації Хантера Байдена, сина Джо Байдена. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

За словами співрозмовників видання, Трамп доручив шукати людей, що підходять на цю посаду. Джерела стверджують, що офіційні особи Білого дому і союзники чинного президента також наполягають на призначенні спецпрокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп запропонував ФБР взятися за Байдена

Хантер Байден, син майбутнього президента США Джо Байдена, повідомив, що перебуває під слідством через начебто податкові злочини. Про справу він дізнався 8 грудня. ЇЇ ведуть федеральні прокурори штату Делавер.

Зараз ви читаєте новину «Трамп домагається призначення спецпрокурора у справі Байдена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі