вівторок, 21 листопада 2017 16:23

Священика намагалась зарубати мечем працівниця колонії

Священика намагалась зарубати мечем працівниця колонії
Співробітники групи захоплення обеззброїли та затримали нападницю. Фото: forhonor.ubisoft.com

У Росії в с. Раїсино на священика напала з мечем працівниця колонії.

Про це повідомляють у прес-службі СК Росії у Новосибірській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний священик влаштував аварію

Там стверджують: "Барабинським міжрайонним слідчим відділом управління Слідчого комітету Російської Федерації у Новосибірській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 30 і ст. 105 КК РФ (Замах на вбивство)".

26-річна наймана працівниця виправної колонії №13 перебувала у декретній відпустці з догляду за дитиною. Однак, дізнавшись, що в адмінбудівлі перебувають православні священнослужителі, зайшла до приміщення та намагалася завдати не менше 3 ударів в область голови і тіла одного з них за допомогою меча, який принесла з собою.

Місцеве видання 8plus1 також додає, що одному з працівників колонії вдалося стільцем відбити удари жінки. Потім співробітники групи захоплення обеззброїли та затримали нападницю.

А "Интерфакс", посилаючись на джерела в правоохоронних органах, передає, що замах було скоєно металевим мечем, що за формою нагадує японську катану.

Нападницю заарештували та призначили експертизу меча. Рослідування ще триває.

У Росії пенсіонер стріляв по дітях, які шуміли під його вікнами. 1 дитина отримала поранення.

Зараз ви читаєте новину «Священика намагалась зарубати мечем працівниця колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі