пʼятниця, 20 травня 2022 11:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Швейцарська компанія Zurich Insurance продає бізнес у Росії

Швейцарська компанія Zurich Insurance продає бізнес у Росії
Швейцарська компанія Zurich Insurance йде з Росії. Фото: konkurent.ua

Швейцарська страхова компанія Zurich Insurance продає свій російський бізнес і припиняє комерційну діяльність у Російській Федерації.

Менше бізнесу в Росії дорівнює менше грошей у росіян та їхньої економіки. Про це заявив керівник Офіса президента України Андрій Єрмак у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія на межі дефолту: США хочуть заблокувати РФ виплати зовнішнього боргу

"Велика швейцарська страхова компанія Zurich Insurance продає свій російський бізнес і припиняє комерційну діяльність у РФ", - розповів Єрмак.

Перший фармацевтичний гігант вирішив повністю піти з Росії. Американська компанія Bristol-Myers Squibb 18 травня почала передавати російський бізнес компанії Swixx BioPharma. BMS цьогоріч закриє дослідження, які спонсорувала в РФ. Працівників переводять на інше підприємство.

Згідно з Реєстром клінічних досліджень, BMS вивчає ліки від хвороби Крона. Дослідження мало завершитися 2024-го. У 2020-2021 роках завершили дослідження ліків проти бляшкового псоріазу та системного червоного вовчаку.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарська компанія Zurich Insurance продає бізнес у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі