субота, 31 липня 2021 06:00

Створили додаток для розлучень

Створили додаток для розлучень
Додаток Hello Divorce / badcredit.org

Платформа юридичних технологій Hello Divorce зібрала в США $2 млн початкового фінансування на додатки, щоб парам було простіше розлучатися, всього за $99.

Створили додаток адвокати з питань сімейного права, які заснували онлайн-платформу в 2018 році. Вони кажуть, що у пар, які починають процес розлучення, 95% доводять справу до кінця. Іншими словами, тільки 5% зберігають шлюб після реєстрації. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запустили ісламський застосунок для знайомств

За оцінками компанії, в США близько 50% пар в результаті розлучаються. Розлучення - це великий бізнес з приблизно 2млн розведених і вартістю $50 млрд на рік.

Тому каліфорнійська компанія залучила початкове фінансування на чолі з технологічним інвестором CEAS разом з Lightbank і Gaingeles.

Компанія планує розширюватися в США від існуючих ринків в штатах Каліфорнії, Колорадо, Техасі і Юта до штатів Нью-Йорк і Флорида, де вона запустить двомовний формат, що включає іспанську мову.

Жінки з малим розміром грудей зраджують чоловікам частіше за інших. Дослідження показало, що більше половини опитаних жінок з розміром грудей від АА до С, заводили коханців.

Зараз ви читаєте новину «Створили додаток для розлучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі