неділя, 27 березня 2022 12:41

Спецтема: Війна Росії проти України

США не мають стратегії зміни режиму в Росії - Блінкен

США не мають стратегії зміни режиму в Росії - Блінкен
"У нас немає стратегії зміни режиму ні в Росії, ні де-небудь ще, якщо на те пішло" Фото: прінт-скрін відео

Сполучені Штати не мають стратегії зміни режиму для Росії.

Про це держсекретар Ентоні Блінкен сказав журналістам у неділю після того, як президент Джо Байден заявив, що Володимир Путін "не може залишатися при владі", пишуть Reuters.

"Я думаю, що президент минулої ночі заявив, що Путін не може бути уповноважений вести війну або брати участь в агресії проти України чи когось іншого... Як ви знаєте, і як неодноразово чули від нас, у нас немає стратегії зміни режиму ні в Росії, ні де-небудь ще, якщо на те пішло", - сказав Блінкен під час візиту до Єрусалиму.

Російський президент Володимир Путін, який понад місяць веде війну проти України, хоче скинути законно обраного президента Володимира Зеленського. Про це заявив президент США Джо Байден під час виступу у Королівському палаці у Варшаві. "Сьогодні Росія у себе придушила демократію і намагається зробити це в інших місцях. Вони фальшиво говорять про етнічну солідарність, а Путін сказав, що хоче денацифікувати Україну. Він хоче скинути президента Зеленського, якого було обрано демократичним шляхом", - сказав Байден.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «США не мають стратегії зміни режиму в Росії - Блінкен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі