субота, 22 липня 2017 12:56

Спецпредставник США вперше відвідає Донбас

Спецпредставник США вперше відвідає Донбас
Понад 170 бойовиків терористичного угруповання "Ісламська держава" підготовлені для організації терактів у Європі. Фото: ТСН

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер вирушив у свою першу поїздку до Східної України.

Про це повідомили в Державному департаменті США.

"На сході України спецпредставник Держдепу США зустрінеться з потерпілими внаслідок агресії Росії та обговорить безпекові питання. У понеділок, 24 липня він прибуде в Київ для зустрічі з українськими посадовцями для обговорення шляхів відновлення суверенітету та територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіллерсон зробив заяву по Донбасу

Потім він поїде до Парижа, щоб зустрітися з французькими та німецькими високопосадовцями, щоб обговорити з ними Мінський процес та переговори в "нормандському" форматі. Його наступною зупинкою буде Брюссель, де він зустрінеться з офіційними особами ЄС та НАТО для обговорення врегулювання конфлікту в Україні.

26 липня Волкер поїде до Відня для зустрічі з ОБСЄ, щоб обговорити зусилля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Найкращою допомогою Україні буде зробити її сильною демократією, привабливою для жителів Донбасу. Про це заявив новий спеціальний представник США з врегулювання в Україні Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Спецпредставник США вперше відвідає Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі