вівторок, 29 листопада 2022 13:22

Літак врізався у вежу електромережі неподалік Вашингтона: фото та відео
7

У США літак врізався у вежу
Фото: eastnews.ua
У США літак врізався у вежу
У США літак врізався у вежу
У США літак врізався у вежу
У США літак врізався у вежу

У Сполучених Штатах Америки в штаті Меріленд літак врізався у вежу електромережі та завис на ній. Це призвело до відключення електроенергії і спричинило затримки метро.

Десятки тисяч американців залишилися без світла, пише AP. Літак застряг на 30-метровій висоті.

"Аварія трапилася 28 листопада неподалік аеропорту округу Монтгомері в Монтгомері-Віллідж, передмісті Вашингтона. Пораненого пілота та пасажира літака вдалося врятувати", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США вирує негода: скасували десятки авіарейсів, затримали сотні вильотів

Рятувальники оточили вежу. Порятунок пілота із пасажиром був складним, оскільки лінії залишалися під напругою. Пілотом виявився 65-річний Патрік Меркл із Вашингтона, а пасажиркою – 66-річна Джанет Вільямс. Вони отримали серйозні травми, але наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Через аварію майже 120 тис. людей в окрузі Монтгомері залишилися без світла. Згодом електропостачання відновили.

Пізніше літак опустили на землю, у нього розтрощена передня частина.

У Росії в місті Єйськ Краснодарського краю військовий літак РФ упав на багатоповерховий житловий будинок. Пілоти катапультувалися.

Міноборони РФ заявило, що винищувач-бомбардувальник здійснював навчально-тренувальний політ. При цьому у літаку був боєзапас. Унаслідок інциденту загинули 13 людей, зокрема троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Літак врізався у вежу електромережі неподалік Вашингтона: фото та відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі