понеділок, 27 грудня 2021 22:50

Саакашвілі зустрінеться з президентом Грузії

Саакашвілі зустрінеться з президентом Грузії
Саакашвілі анонсував зустріч з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі. Фото: dw.com

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі анонсував зустріч з чинним президентом Грузії Саломе Зурабішвілі. Зустріч може відбутися найближчим часом.

Про це Саакашвілі написав у Telegram.

Саакашвілі повідомив, що провів зустріч з четвертим президентом Георгієм Маргвелашвілі. Він відвідав Саакашвілі в камері тюремної лікарні.

"Президент Маргвелашвілі назвав мене "особистим політичним в'язнем Володимира Путіна", зазначив Саакашвілі.

Він додав, що за пропозицією Маргвелашвілі проведе зустріч з чинним грузинським президентом.

"Як запропонував Георгій Маргвелашвілі, наступного разу ми двоє зустрінемося з чинним президентом Саломе Зурабішвілі і зазначив, що ця зустріч може відбутися найближчим часом", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі не зможе взяти участь у судовому процесі

Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні виборів після восьми років еміграції. Саакашвілі заявив, що вважає себе політичним в'язнем і в день затримання оголосив голодування.

Саакашвілі перевели до військового госпіталю з тюремної лікарні після 50-денного голодування. Із 20 листопада експрезидент продовжує курс реабілітації під наглядом лікарів різного профілю.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі зустрінеться з президентом Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі