четвер, 31 березня 2022 14:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія хоче "очолити новий світовий лад". У телевізорах своїх громадян

Росія хоче "очолити новий світовий лад". У телевізорах своїх громадян
Риторика путінських медіа свідчить, що Росія розраховує на послаблення санкцій найближчим часом Фото: t.me/CenterCounteringDisinformation

Росія використовує завербованих політиків в інших країнах, щоб сформувати у населення хибну думку про могутність РФ

Пропагандисти просувають тезу, що формується "новий світовий лад", який, на думку "фахівців", очолить Росія, Китай та Індія, пише Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Іноземними "експертами" виступають екс-президент Бразилії Лула да Сілва, а кремлівський "політолог" Рафаель Ордуханян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО

Риторика путінських медіа свідчить, що Росія розраховує на послаблення санкцій найближчим часом. Ймовірно для цього Кремль заявляє про часткове відведення військ РФ на Київщині та Чернігівщині. Це маніпуляція. Жоден з попередніх ультиматумів кремля не виконали. Ворог намагається ввести світову спільноту в оману, розповідаючи про завершення наступальної операції на Півночі України. Тікаючи від ЗСУ на цих територіях, Росія планує посилити військову присутність на Донбасі.

Російська Федерація "не дуже адекватно" сприймає оточуючий світ. І перш за все - Україну. У цьому впевнений радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, про що заявив під час брифінгу в медіацентрі "Україна", передає Gazeta.ua. "Не розумію, чому хтось з іншої країни має модерувати наш культурний простір - літературу, мову. Це є національне надбання, основа нашої країни. І регулювати ззовні - виглядає дивно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче "очолити новий світовий лад". У телевізорах своїх громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі