четвер, 31 березня 2022 13:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Резерву не буде: військові частини РФ вичерпали можливості

Резерву не буде: військові частини РФ вичерпали можливості
Російські окупанти в Україні вмирають або потрапляють в полон. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Окремі військові частини російського ворога вже вичерпали можливості з формування резервів.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України 31 березня.

Водночас зберігається загроза застосування противником ракетного озброєння по об'єктах оборонно-промислового комплексу та логістичній інфраструктурі України.

"Триває переміщення на територію України додаткових підрозділів збройних сил Російської Федерації для ведення бойових дій", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вибили окупантів із трьох сіл - подробиці

Окупант намагається перегрупуватися для наступу у Східній операційній зоні. Без допомоги Білорусі тут не обходиться.

"Зафіксували перекидання частини військ і техніки ворога з території Республіки Білорусь на територію Російської Федерації залізничним транспортом", - ідеться в повідомленні.

Основні зусилля противник зосередив на утриманні зайнятих рубежів, підготовці до відновлення наступальних дій на окремих напрямках і встановленні повного контролю над територією Донецької та Луганської областей, додали в Генштабі.

У Російській Федерації через брак резервістів мобілізують боржників, аліментників і злочинців. Останнім пропонують амністію в обмін на участь у війні в Україні.

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 31 березня орієнтовно становлять понад 17,5 тис. осіб. Не дораховуються загарбники і своєї техніки.

Зараз ви читаєте новину «Резерву не буде: військові частини РФ вичерпали можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі