вівторок, 10 липня 2018 16:12

Путін сльозам не вірить - уряд Франції заявив про порушення прав Сенцова

Путін сльозам не вірить - уряд Франції заявив про порушення прав Сенцова
Уряд Франції заявив, що влада Росії не забезпечила базових прав українського режисера Олега Сенцова. Фото: mediananny.com

Уряд Франції заявив, що влада Росії не забезпечила базових прав українського режисера Олега Сенцова, якого утримують у в'язниці.

"Мені здається, що у відвертому і безкомпромісному діалозі з владою іншої країни ми можемо визнати, що, очевидно, базові права на захист в справі Сенцова не були дотримані", - говорить офіційний представник уряду Франції Бенжамен Гріво, повідомляє RFI.

Політик додав, що ситуація режисера обговорюється на рівні глав держав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов може не вижити в дорозі

На зауваження журналіста про те, що всі докладені досі зусилля і заклики були марними, і не зворушили президента РФ Володимира Путіна, Грівно сказав, що Путіна взагалі мало що зворушує.

Батькам українського політв'язня Кремля Олега Сенцова російська режисерка Єлизавета Стішова пожертвувала €15 тис. Нагороду вона отримала на 53-му Міжнародному кінофестивалі. Її відзначили за фільм "Сулейман гора", знятий у копродукції з Киргизстаном. Фільм переміг у фестивальній секції "На схід від Заходу".

Зараз ви читаєте новину «Путін сльозам не вірить - уряд Франції заявив про порушення прав Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі