неділя, 17 квітня 2022 06:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін перебуває у власному світі та вірить, що виграє війну - канцлер Австрії

Путін перебуває у власному світі та вірить, що виграє війну - канцлер Австрії
Розмова з президентом Росії була важкою Фото: UAinfo

Президент Російської Федерації Володимир Путін перебуває у власному маленькому світі. Він вірить, що виграє війну в Україні.

Розмова з президентом Росії була важкою, розповів в інтерв'ю американському телеканалу NBC канцлер Австрії Карл Негаммер, який особисто зустрічався з Путіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Було б краще, якби війна скоріше закінчилася - Путін австрійському канцлеру

"Перебуваючи у власному маленькому світі, я думаю, Путін знає, що зараз відбувається в Україні. Він вірить, що виграє війну", - каже австрійський чиновник.

Карл Негаммер і Володимир Путін зустрілися у Москві у заміському будинку, який є власністю Кремля. Розмова тривала півтори години без помічників, перекладачів та представників ЗМІ. Основною темою розмови була війна в Україні. Канцлер Австрії говорив, що розмова з Путіним була "дуже жорстка та відверта", а найважливіше послання - війна в Україні має закінчитися, оскільки у кожній війні програють обидві сторони. Співбесідники не тисли один одному руки.

Зараз ви читаєте новину «Путін перебуває у власному світі та вірить, що виграє війну - канцлер Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі