субота, 15 квітня 2023 03:08

Путін намагається залякати Захід - Дуда

Путін намагається залякати Захід - Дуда
Президент Польщі Анджей Дуда закликав не боятися "лякалок" президента РФ Володимира Путіна. Фото: eastnews.ua

Росія різними способами намагається залякати і викликати психоз у Західної Європи.

Зокрема, РФ намагається залякати Західну Європу повідомленнями про можливе розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Про це президент Польщі Анджей Дуда заявив на пресконференції у Відні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білорусі заявили про підготовку майданчиків для ядерної зброї

"Очевидно, що у світлі опору України і світу російським імперським планам, російська влада і Путін пробують грати мускулами і різними способами лякати світ. Але не даймо себе залякати: ми сильні, оскільки ми об'єднані", - зазначив Дуда.

Він нагадав, що Росія всупереч усім домовленостям і міжнародним угодам багато років мілітаризує Калінінградську область. Присутність армії США та НАТО у Східній Європі послаблюють можливість агресивних дій РФ, додав Дуда.

Раніше повідомлялося, що ядерну тактичну зброю у Білорусі буде розміщено біля кордону з Польщею. До 1 липня буде нібито підготовлено сховище для неї. Воно буде присунуте до західних кордонів РФ і буде підвищувати можливості забезпечення безпеки Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Путін намагається залякати Захід - Дуда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі