субота, 21 січня 2023 17:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін готується до затяжної війни – розвідка

Путін готується до затяжної війни – розвідка
Президент Володимир Путін готує росіян до постійного стану війни. Фото: eastnews.ua

Президент Володимир Путін готує росіян до життя у стані війни проти України.

Для Кремля затяжна війна – це все, що триває понад три дні, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Росія справді сьогодні публічно вже дозріла до того, щоб готувати своє населення до життя у стані війни. Путін розуміє, що назад дороги немає і поки триває ця війна, тримається його режим і його оточення має можливість заробляти, відправляючи на забій своїх ще громадян", – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк пояснив, чому Зеленський сумнівається в існуванні Путіна

В України та всього вільного світу абсолютно інше завдання – якомога швидше зупинити війну. А це станеться після перемоги України та повернення територіальної цілісності, притягненням злочинців до відповідальності, виплатою репарацій і реформацією РФ до стану, коли вона не буде нести загрозу всьому людству.

Російська Федерація щодня втрачає на війні в Україні 500–600 військових. Українські втрати становлять лише десяту частину цього, заявив міністр оборони Олексій Резніков.

21 вересня 2022 року російське міноборони востаннє озвучувало свої втрати в Україні після початку повномасштабної війни. За словами голови відомства Сергія Шойгу, вони становлять майже 6 тис. військових. Водночас Шойгу нафантазував, що Україна у війні втратила понад 100 тис. людей убитими й пораненими.

Російський диктатор Володимир Путін не зважає на втрати своєї армії. Про це, за даними ЗМІ, повідомив глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін на зустрічі з директором американського Центрального розвідувального управління Вільямом Бернсом.

Зараз ви читаєте новину «Путін готується до затяжної війни – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі