субота, 21 січня 2023 09:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк пояснив, чому Зеленський сумнівається в існуванні Путіна

Подоляк пояснив, чому Зеленський сумнівається в існуванні Путіна
Країна-терористка Росія і її президент Володимир Путін "є і будуть", заявили раніше в Кремлі. Фото: facebook.com/MIDRussia

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк назвав російського диктатора Володимир Путін "людиною-фейком".

Сумніви президента Володимира Зеленського в його існуванні зараз абсолютно виправдані, сказав Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".

Подоляк пояснив, що Путін постійно з'являється на публіці, але довкола нього немає людей, а якщо з кимось зустрічається – то у форматі онлайн. Тому президент України абсолютно правильно сумнівається у тому, що диктатор іще живий, вважає Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

"Людей не буває там, де є Путін. Путін – це фейк. Це людина-фейк, людина-онлайн. Він постійно зустрічається з кимось, але онлайн-формат, тобто його не існує ", – наголосив Подоляк.

Те, що відбувається у російській владі зараз, Подоляк назвав "остаточними рефлексіями" та "фантомними болями". Оскільки Росія не розуміє, як правильно провести зміну влади, вважає він.

19 січня Володимир Зеленський заявив, що не зовсім упевнений у тому, що Володимир Путін ще живий. Згадавши, зокрема, використання президентом Росії хромакеїв.
Він також сказав, що для мирних переговорів Росії слід спочатку знайти "когось", а потім уже пропонувати "щось".

Країна-терористка Росія і її президент Путін "є і будуть", відповіли Зеленському в Кремлі.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк пояснив, чому Зеленський сумнівається в існуванні Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі