середа, 16 березня 2022 10:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Пропагандисти Кремля обговорюють сценарій вторгення в інші країни

Пропагандисти Кремля обговорюють сценарій вторгення в інші країни
Пропагандисти намалювали план ще одного вторгення вторгнення до країн Балтії Фото: скріншот відео

Про божевільні загарбницькі плани Кремля свідчать як дані української розвідки, так і наративи, які просуває росТБ.

У одному з ефірів путінські посіпаки відкрито обговорювали сценарій вторгнення і захоплення Балтії, пише Pravda Gerashchenko.

Пропагандисти намалювали план ще одного вторгення вторгнення до країн Балтії.

"Спершу Росія завдасть масований радіоелектронний удар по Балтії. Натовські радари осліпнуть і нічого не бачитимуть. Водночас на території швецького острова Готланд повинні висадитися російські військово-транспортні літаки. Вони доставлять зенітно-ракетні системи і берегові протиракетні комплекси "Бастіон". Захід досі нічого не знає", - розмріялися рашисти.

У цей час калінінградське угруповання та білоруські сили мають перекрити Сувальський коридор, щоб ізолювати НАТО від балтійських країн. Свою роль повинні виконати й "ввічливі люди". Пропагандисти визнають, що мешканці Естонії, Литви та Латвії не зустрічатимуть їх, а "зачиняться у своїх квартирах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не планує припиняти війну проти України – офіс Макрона

"Коли вмикаються радари, Захід розуміє, що Росія зробила безпольотну зону радіусом 400 кілометрів навколо острова Готланд. А все Балтійське море контролюється "Бастіонами"... Нова влада балтійських країн оголошує "народні республіки"... Швеція підписує договір про нейтралітет, віддаючи при цьому Готланд в оренду Росії на 90 років", – завершує спіч російський пропагандист.

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон наступного тижня зустрінеться із лідерами країн Балтії та Північної Європи. Обговорять допомогу Україні. Зустрічі пройдуть у Лондоні, йдеться в офіційному повідомленні офісу британського прем'єра. "Джонсон прийме представників Данії, Фінляндії, Естонії, Ісландії, Латвії, Литви, Нідерландів, Швеції та Норвегії. Обговорять війну в Україні", - йдеться у дописі.

Зараз ви читаєте новину «Пропагандисти Кремля обговорюють сценарій вторгення в інші країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі