вівторок, 20 листопада 2018 19:55

Принц Гаррі і Меган Маркл готуються до переїзду

Принц Гаррі і Меган Маркл готуються до переїзду
Члени королівської родини шукають нове житло. Фото: ВВС

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл шукають нове житло.

Герцог і герцогиня Сассекські планують покинути Кенсінгтонський палац найближчим часом, так як вони очікують поповнення в родині вже навесні 2019 року, повідомляє The Daily Mail.

Британці очікували, що герцог і герцогиня Глостерський, двоюрідний брат королеви Єлизавети II і його дружина, звільнять для Гаррі та Меган просторий 21-кімнатний палац. Однак вони цього робити не збираються і залишаються жити поруч з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Їх особняки розташовані дуже близько один від одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитна копія Кардаш'ян не соромиться позувати оголеною

"Гаррі і Меган хочуть переїхати, їм потрібні більше простору, але вони не хочуть жити по сусідству з Вільямом і Кейт", - розповів інсайдер. За його словами, Кейт і Меган живуть зовсім по-різному. "І це з часом стане більш помітним", - додало джерело.

Можливий і такий варіант, що принц Гаррі і Меган Макл не стануть розглядати подарунки від королеви Єлизавети II, а куплять житло самостійно.

Герцоги Сассекські завітали на Royal Variety Performance. Вагітна Меган Маркл приміряла топ з блискітками за £895 та максі спідницю за £850 від Safiyaa, не зважаючи на холодну погоду і дощ.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі і Меган Маркл готуються до переїзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі