вівторок, 27 лютого 2024 21:55

Президенство Трампа назвали самогубством для США

Президенство Трампа назвали самогубством для США
Ніккі Гейлі і Дональд Трамп. Фото: Getty Images

Колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі назвала сценарій, коли Дональд Трамп може отримати президентську номінацію від Республіканської партії, назвавши такий сценарій "самогубством" для Сполучених Штатів Америки.

Про це республіканка сказала в інтерв'ю The Wall Street Journal, повідомила "Європейська правда".

На запитання, чи буде вона підтримувати номінанта від Республіканської партії на виборах президента США, Гейлі відповіла: "Скажу, що у мене є серйозні побоювання щодо Дональда Трампа".

Вона нагадала, що Трампу висунули 91 кримінальне звинувачення у чотирьох справах - як федеральних, так і на рівні штатів.

"Це (президентська кампанія. - Gazeta.ua) може бути його (Трампа. - Gazeta.ua) способом виживання, щоб оплатити судові витрати і вийти з якоїсь юридичної небезпеки, але це схоже на самогубство для нашої країни", - заявила Гейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Угорщині обрали нового президента

Раніше Ніккі Гейлі, яка є конкуренткою Трампа, назвала його катастрофою для Республіканської партії.

Також вона заявила, що не зацікавлена стати віцепрезиденткою у команді Трампа, якщо той виграє номінацію від Республіканської партії.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Президенство Трампа назвали самогубством для США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі