понеділок, 26 липня 2021 08:47

Потужний шторм накриє Олімпіаду. Коли чекати

Потужний шторм накриє Олімпіаду. Коли чекати
Олімпійські ігра в Токіо стартували 23 липня і триватимуть до серпня. Фото: Reuters

Токіо, де нині проходять Олімпійські ігри, накриє тропічним штормом "Непартак". Негоду чекають уже у вівторок.

Метеорологічне агентство попередило про сильний дощ, потужний вітер та високі хвилі. Крім того, шторм може перерости у справжній тайфун, передає The Japan times.

Погода привернула увагу організаторів Олімпіади, тому деякі змагання з академічного веслування, заплановані на початок цього тижня, вже перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахливі зливи затопили міста. Евакуюють 240 тис. людей

За даними метеорологічного агентства, в неділю вдень "Непартак" рухався на північ зі швидкістю близько 15 км/год біля острова Мінаміторі. Однак він накопичував пориви зі швидкістю до 108 км/год. У вівторок шторм може принести пориви в 126 км/год з прогнозованою кількістю опадів до 150 мм.

Тропічний шторм "Ельза" на днях накрив Нью-Йорк. Аномальні зливи затопили метро. Деякі його станції перетворилися на підземні озера, повідомляли очевидці. Раніше "Ельза" вирувала на Кубі, у штатах – Флорида, Джорджія та Південна Кароліна. Усюди негода несла із собою шквальні вітри та аномально сильні дощі.

Зараз ви читаєте новину «Потужний шторм накриє Олімпіаду. Коли чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі