вівторок, 31 грудня 2019 15:47

Показали найяскравіші моменти року від принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Показали найяскравіші моменти року від принца Вільяма і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон показали, як пройшов їхній рік. Фото: Politeka

Принц Вільям і Кейт Міддлтон розмістили у блозі відео з найяскравішими моментами року.

Для знаменитих членів королівської родини цей рік був особливо насиченим. Принц Вільям і Кейт Міддлтон зуміли поєднати виховання трьох дітей зі своїми королівськими обов'язками. Також герцоги Кембриджські здійснили одну з найнебезпечніших поїздок за останні роки. Пара відвідала Пакистан, коли у країні були загрози терактам. Принц Вільям і Кейт Міддлтон відтворили турне принцеси Діани, а чарівна герцогиня навіть наслідувала стиль легендарної свекрухи. Про це пише 24 Канал.

У 2019 році в подружжя були і особливі моменти. Так їхня донька 4-річна Шарлотта пішла до першого класу. Вона стала ученицею елітної британської школи Thomas's Battersea, де вже навчається її старший брат Джордж.

"2019 рік у відео. Усім фантастичним організаціям та натхненним людям, з якими ми зустрілися та працювали у 2019 році: дякуємо за чудовий рік та побачимось у 2020-му!" – сказано у підписі до ролика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівська розкіш: показали найкращі вбарння Меган Маркл у 2019-му

Королівська пара не оминула увагою і знакову подію у житті принца Гаррі та Меган Маркл. У відео можна побачити кадри з першого виходу герцогів Сассекських з новонародженим сином Арчі Гаррісоном.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

To all the fantastic organisations and inspirational people we met and worked with in 2019: Thank you for a wonderful year, and see you in 2020!

Публикация от Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Фотограф Кріс Джексон близько 15 років фотографує Єлизавету ІІ, принца Філіпа та інших членів королівської родини. Пропонуємо переглянути добірку найкращих фото митця.

Зараз ви читаєте новину «Показали найяскравіші моменти року від принца Вільяма і Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі