вівторок, 10 липня 2018 12:30

Племінниця Скрипаля отримала роботу на російському пропагандистському каналі

Племінниця Скрипаля отримала роботу на російському пропагандистському каналі

Племінниця отруєного в Британії екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля працевлаштована в компанії, яка виробляє передачі для пропагандистського російського "Первого канала".

Вона могла отримати не менше кількох сотень тисяч рублів за те, що постійно з'являється в ефірі "Пусть говорят", повідомляє BBC.

Від моменту отруєння сім'ї Скрипаля у британському Солсбері його племінниця Вікторія стала єдиним родичем, хто виступав у ефірі російського телебачення.

Після отруєння Скрипалів Вікторія не спілкувалась з родичами. Їй у квітні відмовили у візі до Великої Британії. Через те, що у консульстві не були впевнені, що Скрипалі хочуть її візиту. Також вона не змогла довести, що у неї є кошти на дорожні витрати і тривале перебування в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння "Новачком": Померла одна із жертв

У довідці для посольства Великої Британії вказана дата працевлаштування в "Директ" - 2 квітня 2018 року, тобто через чотири тижні після отруєння в Солсбері. Щомісячний оклад - 115 тис.рублів.

Вікторія Скрипаль пояснювала, що заробила гроші на ефірах. Вона визнала, що ніяких реальних обов'язків в компанії вона не виконує, а таким чином просто отримувала гроші за участь в ефірах.

"Я не можу говорити про це. Не можу сказати, що це великі суми. Є умови, я з ними погодилася, я працюю з "Первым каналом", я одна, всіх багато, і працювати з усіма було б дуже важко. Потрібна була якась сума грошей, я її заробила на ту ж поїздку в Лондон", - повідомила Скрипаль.

Також стало відомо, що спочатку за участь у шоу "Первого канала" вона отримала одноразову виплату у розмірі 1 млн руб.

Скрипаль кілька разів з'являлася в ефірі передачі "Пусть говорят", перший раз - 4 квітня. Тоді ж вона прийшла і на програму "60 минут" конкуруючого каналу "Росія-1". Після цього Вікторія ще п'ять разів приходила в "Пусть говорят". Останній раз - 5 липня. Скрипаль на передачах розповідала, що хоче полетіти до Великої Британії й допомогти своїй двоюрідній сестрі Юлії повернутися в Росію.

4 березня колишнього співробітника ГРУ Росії Сергія Скрипаля і його дочку Юлію виявили непритомними в британському Солсбері. Лондон стверджує, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною, розробленою в РФ. Москва це заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Скрипаля отримала роботу на російському пропагандистському каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі