субота, 02 вересня 2023 06:13

Північна Корея випустила відразу кілька крилатих ракет у бік Жовтого моря

Північна Корея випустила відразу кілька крилатих ракет у бік Жовтого моря
КНДР продовжує тренуватися випускати ракети у напрямку Жовтого моря. Фото: en.yna.co.kr

КНДР вранці 2 вересня випустила відразу кілька крилатих ракет у напрямку Жовтого моря.

За даними Об'єднаного комітету начальників штабів Південної Кореї, запуск ракет військами КНДР відбувся близько 4 години ранку. Про це повідомляє Yonhap.

"Зміцнюючи наш моніторинг та пильність, наші збройні сили підтримують повну готовність у тісній співпраці зі Сполученими Штатами", ‒ йдеться у повідомленні комітету начальників штабів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репетиція війни: КНДР імітувала ядерний удар по Південній Кореї

Південна Корея та США 30 серпня завершили 11-денні навчання "Щит свободи Ульчі". Відразу ж після цього Північна Корея розпочала військові командно-штабні навчання, що включають сценарій окупації території Південної Кореї.

На початку тижня КНДР уже випустила дві балістичні ракети малої дальності біля свого східного узбережжя.

У Північній Кореї заявили, що запуск ракет був навчанням з завдання тактичного ядерного удару по великих командних центрах і аеродромах у Південній Кореї.

Північна Корея "активно просувається" у переговорах із Росією щодо потенційної угоди про постачання зброї для війни проти України.

Озброєння, яке може отримати РФ, забезпечить значну кількість боєприпасів для різних типів систем озброєння, йдеться у нещодавно оприлюднених даних розвідки Сполучених Штатів Америки

Зараз ви читаєте новину «Північна Корея випустила відразу кілька крилатих ракет у бік Жовтого моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі