четвер, 13 липня 2017 02:01

Питання про імпічмент Трампу висунули на розгляд Конгресу

Питання про імпічмент Трампу висунули на розгляд Конгресу
У США конгресмени від демократів ініціюють імпічмент президенту Дональду Трампу. Фото: ЕРА

У США конгресмени від демократів Бред Шерман і Ел Гріг висунули на розгляд палати представників Конгресу питання про імпічмент президенту Дональду Трампу.

Видання The Hill зазначає, що це перша офіційна ініціатива конгресменів.

"Недавні викриття Дональда Трампа-молодшого свідчать про те, що виборчий штаб Трампа був готовий прийняти допомогу з боку Росії", - йдеться в заяві Шермана.

Конгресмени наполягають, що президент США міг перешкоджати розслідуванню можливому втручанню Росії в американські вибори в минулому році.

"Тепер ми будемо намагатися змусити юридичний комітет Палати представників Конгресу США провести слухання з приводу створення перешкод правосуддю і російського втручання в наші вибори", - вказує конгресмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-глава ФБР Джеймс Комі: Трамп вимагав від мене відданості

Шерман наполягає, що розмова Трампа з колишнім директором ФБР Джеймсом Комі і його подальше звільнення були спрямовані на те, щоб перешкоджати правосуддю.

9 травня Трамп відправив у відставку директора ФБР Джеймса Комі, який займав цю посаду з 2013 року. Президент США аргументував своє рішення тим, що Комі втратив довіру в Вашингтоні .

Зараз ви читаєте новину «Питання про імпічмент Трампу висунули на розгляд Конгресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі