середа, 17 серпня 2022 06:54

Після аномальної спеки Париж накрила потужна злива: фото наслідків
5

На зміну аномальній спеці до Франції прийшли потужні зливи.

Сильні дощі увечері 16 серпня істотно порушили рух паризького метро і деяких залізничних ліній у передмістях столиці, повідомляє Le Parisien.

"Вчора увечері на Париж обрушилася сильна гроза. У зв'язку з негодою суттєво збився графік руху поїздів на деяких залізничних лініях. Зокрема, рух було перервано на всій лінії Orlyval, яка з'єднує місто і Міжнародний аеропорт Orly. Частково затоплені кілька ліній метро", – йдеться у повідомленні.

Метеостанція Ейфелевої вежі зафіксувала пориви вітру швидкістю до 104 км/год. За даними метеостанції парку Монсурі, менш як за годину випало 26 мм опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна негода в Судані уже забрала понад півсотні життів

На Париж обрушилася сильна гроза
Фото: eastnews.ua
На Париж обрушилася сильна гроза
На Париж обрушилася сильна гроза
На Париж обрушилася сильна гроза
На Париж обрушилася сильна гроза

Закрили щонайменше сім станцій паризького метро. З метою безпеки поліція змушена була евакуювати пасажирів з підтоплених станцій, які спробували перечекати грозу в "підземці".

Водночас до 23:00 ситуація практично нормалізувалася. За даними столичного оператора метрополітену, закритими залишаються лише дві станції.

Південну Корею накрила негода. В Сеулі та навколишніх регіонах фіксують найпотужніші за останні 80 років зливи. Унаслідок дощів уже загинули щонайменше восьмеро людей.

Через зливи в Сеулі тимчасово не працювали об'єкти громадського транспорту, зокрема залізниця та метро. З міркувань безпеки також перекрили понад 80 ділянок доріг країни, а також три підземні дороги та 26 прибережних парковок.

Зараз ви читаєте новину «Після аномальної спеки Париж накрила потужна злива: фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі