понеділок, 29 липня 2024 07:04

Підліток підпалив школу через конфлікт із батьками

Підліток підпалив школу через конфлікт із батьками
У Румунії 14-річний хлопець підпалив школу, щоб привернути увагу батьків. Фото: pixabay.com

На заході Румунії 14-річний хлопець підпалив місцеву школу через розбіжності з батьками.

Учень розпалив пожежу в туалеті власної школи у місті Мехединці, після чого вогонь швидко перекинувся на всю будівлю, пише видання Antenna 3.

"Жителі викликали екстрені служби, які швидко прибули на місце, аби загасити полум'я. На місці пожежі слідчі виявили 14-річного із запальничкою та легкозаймистими речовинами. Причиною такого вчинку став конфлікт із батьками, які нещодавно повернулися з-за кордону. Наразі хлопець госпіталізований до медичного закладу, де проходить психіатричну експертизу. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі, якщо буде визнано осудним", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка підпалила себе під будівлею суду - розслідують доведення до самогубства

Після пожежі влада розпочала розслідування. Під час допиту хлопець зізнався, що вдався до підпалу, аби привернути увагу батьків, які, на його думку, знехтували ним. Дорослі були у від'їзді у Франції і нещодавно повернулися додому.

У США старшокласник влаштував у школі у штаті Мічиґан стрілянину. Підліток убив трьох і поранив щонайменше шестеро людей.

Зараз ви читаєте новину «Підліток підпалив школу через конфлікт із батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі