пʼятниця, 13 серпня 2021 11:08

Пенсіонер намагався пограбувати банк - завадив поганий почерк

Пенсіонер намагався пограбувати банк - завадив поганий почерк
Алан Слеттері намагався пограбувати банк, проте не зміг через поганий почерк. Фото: Sussex Police

У графстві Сассекс, Англія, засудили пенсіонера 67-річного Алана Слеттері до шести років ув'язнення за пограбування трьох банків.

Про це повідомило видання Eastbourne Herald.

У березні 2021 року літній чоловік намагався пограбувати банк, проте касири не зрозуміли почерк на записці з вимогами та погрозами.

Через це Слеттері пішов із місця злочину з пустими руками. Таким чином пенсіонер намагався пограбувати три банки.

"Ваша загородка не зупинить те, що в мене є, просто передайте десятки і двадцятки. Подумайте про клієнтів", - пізніше касири розшифрували поганий почерк пенсіонера і передали записку поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку пограбували під час зустрічі онлайн

З другого банку чоловік зміг винести 2,4 тис. фунтів – майже 90 тис. грн. У третьому банку співробітники відмовилися підкорятися вимогам грабіжника і викликали поліцію.

Слеттері визнав себе винним у трьох злочинах. Йому присудили чотири роки позбавлення волі та два роки випробувального терміну.

У Парижі, Франція, невідомий пограбував ювелірний магазин Chaumet. Коштовностей виніс на €2 млн. Чоловік був озброєний пістолетом. До ювелірної крамниці він під'їхав на електросамокаті.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер намагався пограбувати банк - завадив поганий почерк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі