середа, 29 листопада 2017 13:55

Педофіла засудили до 1000 років в'язниці

Педофіла засудили до 1000 років в'язниці
39-річний педофіл відсидить 1000 років. Фото: Fox News

Понад 1000 років проведе у в'язниці 39-літній Роберт Бенджамін Френкс із міста Сан Маркос у Техасі, США.

До такої міри покарання чоловіка засудили за тривале сексуальне домагання, сексуальне насилля з обтяжуючими обставинами та непристойну поведінку з дітьми, повідомляє Fox 29.

Правопорушення педофіл здійснював систематично. Він фактично тероризував своїх жертв.

За це Френкс відсидить 2 пожиттєві терміни та ще 1 тис. років.

Одна з дівчат розповіла про акт насилля своєму батькові. За словами дитини, Френкс бив її по сідницях та примушував займатися з ним сексом.

2-га дівчинка повідомила про такі ж звинувачення.

3-тя жертва зараз повнолітня. Під час суду стверджувала, що Френкс примушував її до сексу, коли їй було 10 років.

Суд присяжних виніс вердикт, що чоловіка варто засудити до 2 довічних ув'язнень за тривале сексуальне домагання, 99 років за кожен з 9 пунктів звинувачення в сексуальному насиллі з обтяжуючими обставинами (891 рік) та 20 за кожен з 6 пунктів звинувачення у непристойній поведінці з дитиною (120 років).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку

Френкс має заплатити $93 тис. штрафу.

Окружний прокурор подякував суду присяжним за винесений вердикт. Відзначив, що зазвичай педофіли отримують мінімальний термін.

Бразильські правоохоронці провели найбільшу операцію з виявлення педофілів у Латинській Америці. Затримали 108 осіб у 24 штатах країни. Усі затримані – члени так званого "кільця", яке поширювало порнографічні зображення дітей через комп'ютери та смартфони. Серед заарештованих педофілів були відставні поліцейські, державні службовці та керівники футбольних молодіжних клубів.

Зараз ви читаєте новину «Педофіла засудили до 1000 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі