субота, 18 листопада 2017 19:24

Чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку

  На Харківщині 41-річний чоловік зґвалтував школярку
На Харківщині 41-річний чоловік зґвалтував школярку

На Харківщині 41-річний чоловік зґвалтував школярку.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Харківської області.

"Школярка повернулась зі школи та пішла гуляти. На вулиці до дівчинки підійшов невідомий чоловік, який запропонував пограти в гру. Зловмисник завів школярку у покинуте приміщення дитячого садка та зґвалтував", - йдеться у повідомленні.

Як тільки дівчинка зникла, мати одразу ж вибігла її шукати. Жінка почула дитячі крики в покинутій будівлі та кинулась рятувати доньку. В цей час ґвалтівник вистрибнув з вікна приміщення, покинувши місце злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція заарештувала ґвалтівників через півгодини після злочину

На пошуки педофіла відправився весь особовий склад поліції. Ввечері зловмисника затримали. Ним виявився злочинець-рецидивіст.

"41-річний житель міста Чугуєва неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів", - йдеться у повідомленні.

В лісопосадці Малинівського району міста Одеси правоохоронці знайшли тіло 17-річної дівчини. Перед смертю її побили та зґвалтували. Злочинця затримали. Ним виявився колишній однокласник покійної.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі