понеділок, 24 серпня 2020 23:51

Отруєння Навального: російські лікарі не погодилися з висновками німецької клініки

Отруєння Навального: російські лікарі не погодилися з висновками німецької клініки
Навального отруїли. Фото REUTERS

Медики Омська не погоджуються з висновками німецької клініки Charite про отруєння політика речовиною з групи інгібіторів холіенстерази.

Вони стверджують, що вже проводили дослідження на інгібітори і воно показало негативний результат, повідомляє МОЗ області.

У відомстві заявили, що коли Навальний потрапи до Омської лікарні, у нього не було клінічної картини, характерної для отруєння речовиною з групи інгібіторів холіенстерази.

Російські лікарі кажуть, що в перший день мали підозру щодо отруєння Навального. Втім, ця версія "підтвердження не знайшла".

Також зазначають, що в німецькій клініці опозиціонера лікують тим самим препаратом, який спершу назначили й російські медики - атропіном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про лікування Навального у Німеччині

Крім цього, російські медики запропонували передати лікарям з Німеччини результати лабораторних аналізів Навального. "Це дозволить німецьким спеціалістам мати повний анамнез пацієнта, прослідкувати за усією клінічною динамікою його життєвих показників", - повідомили в МОЗ Омська.

Нагадаємо, берлінська клініка Charite, куди 22 серпня привезли на лікування російського опозиціонера Олексія Навального, після проведених клінічних досліджень підтвердила, що він був отруєний.

Однак конкретна речовина наразі невідома, через що організована ще одна експертиза. Йому назначили антидот - антропін.

Зараз ви читаєте новину «Отруєння Навального: російські лікарі не погодилися з висновками німецької клініки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі