пʼятниця, 13 вересня 2024 22:17

Небензя в ООН повторив слова Путіна про війну з НАТО

Небензя в ООН повторив слова Путіна про війну з НАТО
Представник Росії в ООН Василь Небензя застеріг країни НАТО від війни з Росією. Фото: eastnews.ua

Представник Росії в ООН Василь Небензя повторив слова президента Володимира Путіна про прямий конфлікт з НАТО у разі зняття обмежень на застосування західної далекобійної зброї по території РФ.

Це означатиме, що країни НАТО починають війну з Росією. Про це Небензя сказав у п'ятницю, 13 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речник дипломатії ЄС відповів на погрози Путіна

"Такий розвиток ситуації принципово змінить наші відносини з західним табором... У такому разі ми, зрозуміло, будемо змушені ухвалювати відповідні рішення зі всіма наслідками, що випливають з них, для західних агресорів", – пригрозив представник держави-агресорки, натякнувши на можливість застосування ядерної зброї.

Небензя також зауважив, що "західним колегам" не вдасться "відмазатися і перевалити провину на Київ".

Представник РФ в ООН дорікнув Міноборони США тим, що Пентагон нібито замовив моделювання наслідків ядерної війни для аграрного сектору Східної Європи.

Представник США, який отримав слово після виступу Небензі, зазначив, що щойно всі присутні почули пропаганду та разючу брехню.

Президент РФ Володимир Путін напередодні заявив, що удари далекобійною зброєю по території РФ будуть означати пряму участь західних країн у війні. На його думку, Україна самотужки не може знаходити цілі без західної розвідки.

Якщо Захід допомагатиме Україні бити вглиб Росії, то "зміниться сама суть конфлікту" і Кремль буде ухвалювати відповідні рішення "з огляду на ті загрози, які нам створюватимуться", заявив очільник Кремля.

Його слова майже дослівно повторив сьогодні Василь Небензя в ООН.

Зараз ви читаєте новину «Небензя в ООН повторив слова Путіна про війну з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі