субота, 15 липня 2017 16:22

Напад на туристів у Єгипті: з'явилися нові деталі інциденту

Напад на туристів у Єгипті: з'явилися нові деталі інциденту
Злочинця, який скоїв напад на групу туристів в Хургаді, звати Абдеррахман Шамс ад-Дін. Фото: Народная Правда

Злочинця, який скоїв напад на групу туристів в Хургаді, звати Абдеррахман Шамс ад-Дін.

Йому 28 років і він родом із єгипетської провінції Кафр-еш-Шейх, передає ТСН.

"Ніж, із яким він напав на туристів-іноземців у готелі в Хургаді, він придбав незадовго до інциденту", - розповів представник Управління безпеки провінції Червоне море.

За його відомостями, "злочинець у п'ятницю вранці прибув до Хургади, відвідав п'ятничну молитву в одній з мечетей міста, потім в господарському магазині придбав кухонний ніж і пішов на набережну, де розташовуються туристичні комплекси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились фото і відео з місця нападу на туристів у Єгипті

До останнього часу, за твердженням співробітника МВС, чоловік не мав "жодних зауважень з боку органів безпеки ні кримінальної, ні з політичної лінії". Саме тому злочинець безперешкодно приїхав до міста і зміг дістатися до туристичної зони.

На мешканців готелю в курортному місті Хургада напали з ножем, двоє українських туристів загинули.Четверо поранені. Про це повідомляє агентство Reuters. ВВС повідомляє про 6 постраждалих жінок внаслідок нападу. Одна у критичному стані в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Напад на туристів у Єгипті: з'явилися нові деталі інциденту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі