вівторок, 02 жовтня 2018 15:44

Наче інша реальність - фотограф вразив мережу знімками різнокольорового світу
16

Французький фотограф П'єр-Луї Феррер, 30 років, почав робити фото в своєму власному стилі в 2010 році. Йому вдалося зробити цілу серію зображень пейзажів Франції та Іспанії.

Фотограф подорожує Європою і робить знімки відомих історичних місць. За допомогою спеціальних фільтрів він робить фото, на яких пейзажі зображені в якомусь одному кольорі. За допомогою комп'ютерних програм додає кольорам насиченості та чистоти, пише Daily Mail.

Ейфелева вежа знята фотографом П'єром-Луї Феррером в інфрачервоній техніці
Фото: dailymail.co.uk
Панорама регіону Дордонь, знята фотографом у південно-західній Франції
Сюрреалістичний знімок зроблений П'єром-Луї Феррером в саду в регіоні Дордонь
На фото захоплений пейзаж в іспанській області Кантабрія
Зображена в інфрачервоному діапазоні сільська місцевість у Франції

"Мені дуже подобається, що я можу відкрити альтернативну реальність. Фізично вона реальна, але просто так ми її не можемо побачити", - розповів автор фото.

П'єр-Луї каже, що зібрав величезну колекцію таких знімків. Тільки 50 робіт він показав людям.

"Я показую тільки найкращі з моїх робіт. Дуже хочу, щоб вони захоплювали глядачів і перенесли їх в інший світ", - каже П'єр-Луї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорожі, фешн та люди: показали кращі фото з Instagram

Фотограф-самоучка Джоел Матусзак завдяки своїм пейзажним світлинам зібрав понад 40 тис. підписників в Instagram. Чоловік у даний час проживає в Ганнісоні, штат Колорадо. Фокусується на подорожах і пейзажах. Знімає красиву природу і пригодницьку фотографію.

Зараз ви читаєте новину «Наче інша реальність - фотограф вразив мережу знімками різнокольорового світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі