субота, 21 березня 2020 22:35

Маски, тести, дезинфікатори - у Китаї вантажать український літак

Маски, тести, дезинфікатори - у Китаї вантажать український літак
У Китаї довантажують український літак з медичними товарами. Фото: Фейсбук

У Китаї відбувається завантаження літака Збройних сил України медичними виробами та обладнанням. Його використають для лікування та недопущення поширення нового коронавірусу COVID-19.

"Просто зараз у Китаї довантажується український літак Збройних сил України. Лабораторні тести, експрес-тести, маски, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень тощо", - написав у Facebook заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Буде кілька партій медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні коронавірусом може заразитися 22 млн людей – прогноз НАНУ

"Це лише перша партія. Наступна - через декілька днів так само полетить з Китаю нашим бортом. Дякуємо усім, хто займається цим нелегким проєктом з доставки, а особливо Андрію Мотовиловцю, який на моє особисте прохання вилетів до Китаю, аби координувати все на місці. Завтра ввечері очікуємо літак у Києві", - зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю.

Станом на 21:00 21 березня в Україні підтверджено 47 випадків COVID-19.

Зараз ви читаєте новину «Маски, тести, дезинфікатори - у Китаї вантажать український літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі