четвер, 14 грудня 2023 13:02

Маск назвав Путіна "непоганим мужиком" і хоче російський паспорт

Маск назвав Путіна "непоганим мужиком" і хоче російський паспорт
Ілон Маск знову опинився у центрі скандалу. Фото: eastnews.ua

Засновник компаній SpaceX і Tesla та власник соціальної мережі Х Ілон Маск заявив, що у росіян чудове почуття гумору, а диктатор Володимир Путін - "непоганий мужик".

Скандальні заяви мільярдер зробив під час трансляції в X, фрагмент якої опублікували в соцмережах. Маск запевнив, що йому подобаються російські меми про нього.

"Мені подобаються ці хлопці. Я не проти отримати російський паспорт потім", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 2 млн авто: на Tesla чекає найбільше відкликання за всю історію

Бізнесмен додав, що йому також подобається Путін попри диктаторські якості та імперіалізм.

"Якщо відкинути упередженість та диктаторські замашки та імперіалізм, він - непоганий мужик. Він любить свою країну та діє в її інтересах", - заявив Маск.

Раніше засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що під час контрнаступу Збройних сил України втрачається забагато життів заради незначних територіальних здобутків.

Про це американський мільярдер написав у коментарі до допису Девіда Сакса в своїй соцмережі Х, яка раніше була відома як Twitter.

Одіозний мільярдер також писав, що Україна програє у війні, яку проти неї розв'язала Росія, а президент Володимир Зеленський не визнає поразки на полі бою.

Зараз ви читаєте новину «Маск назвав Путіна "непоганим мужиком" і хоче російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі