середа, 23 вересня 2020 09:58

Лукашенка хочуть таємно "коронувати" - ЗМІ

Лукашенка хочуть таємно "коронувати" - ЗМІ
Лукашенка можуть таємно інавгурувати. Фото: РБК

Виконувача обов'язків президента Білорусі Олександра Лукашенка планують таємно інавгурувати в неділю, 27 вересня. Згідно з законом, церемонія має відбутися через 2 місяці з моменту виборів - тобто до 9 жовтня.

Зазначено, що до Мінська на інавгурацію запросили кількох російських чиновників, і в готелі "Президент", де мають зупинитися іноземні гості, вже забронювали номери, пише Telegram-канал НЕХТА.

Як повідомляли, ці події відбуваються на тлі постійних мітингів у Білорусі. Напередодні люди знову вийшли на вулиці групами по кількадесят осіб із прапорами в руках, співали пісень та вимагали відставки Лукашенка. Силовики своєю чергою відповіли на акції арештами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна потрапила до чорного списку Лукашенка

20 вересня білоруси по всій країні вийшли на традиційний Марш справедливості. Їм протистояли силовики, почалися сутички з ОМОНом. Учасників акцій протесту почали затримувати невдовзі після початку маршу.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенка хочуть таємно "коронувати" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі