пʼятниця, 15 травня 2009 13:03

Лобода у фіналі виступить після головного фаворита (ФОТО)
9

Переможці другого півфіналу Євробачення-2009 визначили порядок виступів у фіналі конкурсу шляхом жеребкування в ніч з четверга на п"ятницю.

Кожен з десяти артистів, які вийшли у фінал, відразу після завершення другого півфінального концерту витягнув матрьошку зі спеціально підготовленої організаторами вази з доленосними номерами виступу.

Перший номер дістався співакові Саші Сону з Литви (Love), який відкриє фінальний концерт Євробачення в СК Олімпійський 16 травня.

Одні з головних фаворитів конкурсу, норвезький співак Олександр Рибак (пісня Fairytale) і грецький артист Сакіс Рувас (This Is Our Night), виступатимуть під номерами 20 і 8 відповідно. Наша Світлана Лобода (Be my Valentine або Anti-crisis girl) вийде на сцену Олімпійського 21-ю.

Хорватський дует Ігоря Цукров і Андреа (Lijepa Tena) виступить під номером 5, данський співак Нільс Брінк (Believe Again) представить свій номер 16-м, співаки Айсель Теймурзаде і Араш з Азербайджану (Always) виступлять 11-ми, молдовській співачці Неллі Чобану (Hora din Moldova) дістався 13-й номер, представниця Албанії Кейсі Тола (Carry me in your dreams) виступить 19-ою, а естонська група Urban Symphony (Randajad) - 15-ю.

Всього в другому півфіналі взяли участь 19 конкурсантів, з яких в результаті голосування глядачів і професійного журі в ніч з четверга на п"ятницю у фінал пройшли вищеперераховані десять виконавців.

Нагадаємо, що за підсумками першого півфіналу до фіналу конкурсу увійшли:

N2 - дует з Ізраїлю Ноа і Міра Авад (There Must Be Another Way);
N4 - шведська оперна діва Мален Ернман (композиція La Voix);
N6 - португальська група Flor-de-lis (Todas As Ruas Do Amor);
N7 - співачка з Ісландії Йоханна (Is It True?);
N9 - вірменські сестри Інга і Ануш (Jan-Jan);
N12 - група з Боснії та Герцеговини Regina (Bistra Voda);
N14 - мальтійська співачка Кьяра (What If We);
N18 - турецька співачка Хадісе (Crazy For You)
N22 - румунська співачка Elena (The Balkan Girls);
N24 - фінський дует Waldo"s People (Lose Control).

Окрім цього п"ять фіналістів "Євробачення-2009" було відомо вже заздалегідь. Перш за все це Анастасія Приходько, яка представляє Росію. Завдяки торішній перемозі Дмитра Білана співачка вийшла безпосередньо у фінал і виступить 16 травня на сцені "Олімпійського" під номером 10. Приходько виконає пісню "Мамо", написану Костянтином Меладзе.

Також минувши півфінальний відбір, у фінал "Євробачення-2009" пройшли представники країн "великої четвірки" - Франції, Німеччині, Великої Британії та Іспанії. Французька зірка Патрісія Каас з піснею Et S"il Fallait Le Faire з"явиться у фіналі третьою, німецький дует Alex Swings, Oscar Sings! виконає пісню Miss Kiss Kiss Bang 17-м, співачка Джейд з Великої Британії представить композицію It"s My Time 23-ою, а іспанська артистка Сорайя Арнелас з"явиться на сцені з композицією La noche es para mi останньою - під 25-м номером.

Фінал "Євробачення-2009" пройде 16 травня в СК "Олімпійський", де і буде визначена найкраща пісня Європи.

 

За матеріалами Корреспондент.net, "Синтез новостей", Gazeta.ua

Фото ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Лобода у фіналі виступить після головного фаворита (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі