середа, 07 липня 2021 11:59

Зливою змило з дороги авто. Загинули жінка з дитиною: фото страшної негоди в Росії
4

У Сочі затопило трасу та населені пункти.
Фото: TASS
У Сочі затопило трасу та населені пункти.
У Сочі затопило трасу та населені пункти.
У Сочі затопило трасу та населені пункти.

У Сочі, Росія, перекрили рух по федеральній трасі Джугба – Сочі через зсув ґрунту та сходження селі неподалік селища Лермонтово. Загинули щонайменше чотири людини.

Про це повідомило видання BBC.

Підтопило території, на яких проживають понад тисяча осіб. Вода стрімко тече проїжджою частиною. Частково розмило дорожнє полотно.

"Пізно ввечері 5 липня в результаті зливи та розливу річок на трасу в районі селища Джубга з дороги змило автомобіль, в якому перебувала сім'я зі Свердловської області. Машина перекинулася. Загинули 36-річна жінка та її 13-річна донька. Чоловік зміг самостійно вибратися з салону, його госпіталізовували. Також у будинку знайшли тіло 71-річного чоловіка", - йдеться в повідомленні слідчих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужні повені забрали життя 11 осіб, ще 25 зникли безвісти

6 липня знайшли тіло дівчинки, яка захлинулася. Шукають водія КамАЗу. Його віднесло течією води.

Державтоінспекція Кубані закликала водіїв не сідати за кермо. Розмита ділянка траси вимагає масштабних аварійно-відновлювальних робіт.

"У кількох зонах частково розмиті дороги. Тож прибиранням наносів справа не обмежиться. Необхідно виконати масштабні аварійно-відновлювальні роботи. Потужний потік води не тільки пошкодив дорогу, а фактично змив низку будівель між федеральною трасою і морем. Збитки тільки належить визначити", - йдеться в повідомленні.

Міністерство внутрішніх справ Непалу повідомило, що внаслідок повені та зсувів, спричинених зливами по всій території країни, загинули щонайменше 38 осіб, зокрема семеро дітей. Ще понад 50 зазнали ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Зливою змило з дороги авто. Загинули жінка з дитиною: фото страшної негоди в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі