четвер, 03 березня 2022 18:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремлівська еліта перелякалася і хоче вивезти дітей з Росії

Кремлівська еліта перелякалася і хоче вивезти дітей з Росії
Російські еліти намагаються евакуювати своїх рідних та близьких до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ. Фото: РБК

Російські еліти намагаються евакуювати своїх рідних та близьких до Грузії, Ізраїлю, ОАЕ.

Про це свідчать дані розвідки, надані "Українській правді"

"У середовищі вищого політичного керівництва РФ продовжуються панічні настрої та підвищується рівень недовіри до президента РФ. Більшість представників еліти РФ вирішує питання евакуації своїх рідних та близьких з Москви до Грузії, Ізраїлю та Арабських Еміратів. Уточнюють місця переховування на випадок ядерної війни", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія планує запровадити воєнний стан - заборонять мітинги, обмежать зв'язок

Радник-посланник посольства РФ у США Артур Люкманов обговорив перспективи ядерної війни з невстановленою особою на ім'я Владислав Луценко. Той сказав, що є невелика вірогідність ядерного конфлікту, не війни.

На думку інформатора Луценка, президент РФ Володимир Путін уже програв у війні. Розвідники пишуть, що він "з'їхав з глузду та його стан не адекватний".

Кремль може оголосити у Росії воєнний стан. Про це написав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. 4 березня обидві палати російського парламенту зберуться на екстрене позачергове засідання. Воєнний стан для росіян означатиме заборону на будь-які мітинги, відключенням будь-якого зв'язку із зовнішнім світом, об'ємними продовольчими та фінансовими обмеженнями. Можуть оголосити мобілізацію.

Зараз ви читаєте новину «Кремлівська еліта перелякалася і хоче вивезти дітей з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі