пʼятниця, 20 березня 2020 09:53

"Країна очистилася" - в Росії коронавірус спалили у відрі

"Країна очистилася" - в Росії коронавірус спалили у відрі
Російські пенсіонерки "побороли" коронавірус, спаливши у відрі його зображення. Фото: скрін з відео

У Росії оголосили коронавірус придумкою президента США Дональда Трампа та показово спалили картинки з зображенням вірусів у старому відрі. Таким чином російські пенсіонерки, на їх думку, захистили батьківщину від епідепії.

Відео поширив на своїму Telegram-каналі Анатолій Штефан "Штірліц".

"Бойові загони" путіна показують боротьбу з коровірусом в россії. Авжеж не забули згадати Америку і Трампа. Тут навіть і діагноз поставити важко", - написав він.

На відео группа жінок пенсійного віку під заяви, що коронавірусу немає, показово кидає в вогонь зображення вірусів. Одна з них розповіла, що вони зібралися, для того, щоб покінчити з "оцією надуманою інформацією". Жінка заявила, що ніякого коронавирусу, як такого, немає.

На її думку, це не той вірус, який "сьогодні перевернув всю країну". А оголошену ВООЗ пандемію та жорсткі карантинні заходи в світі назвали вигадкою Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учені з'ясували походження коронавірусу

"Це Трампу треба було підняти свій ... У два рази долар підскочив, країна його злетіла в черговий раз. Так, Трамп, ти сьогодні виграв - всі країни закрилися одна від одної. Що ти накоїв у всьому світі? Так ось: немає ніякого коронавируса. Це політика, тобою придумана. Ось ми це сьогодні розірвемо. А вірусу, як не було, так і не буде. У всякому разі, не просто в усьому світі, а в нашій країні. Сьогодні ми його спалюємо", - після цих слів жінки склали у вогонь аркуші офісного паперу із зображеннями вірусів.

Після того, як папір згорів, жінки резюмували: "Країна очистилася. А це все - політика, а не хвороба".

В інфекційній лікарні №2 в Москві померла 79-річна жінка. Попередньо у неї діагностували коронавірус COVID-19. Як повідомили у місцевому оперативному штабі боротьби з коронавірусом, смерть настала в результаті пневмонії на тлі дуже важкої супутньої патології. Пацієнтка мала кілька хронічних захворювань, в тому числі цукровий діабет другого типу, атеросклероз, гіпертонічну хворобу серця.

Всього в Росії станом на 18 березня коронавірус виявили у 147 осіб. 9 осіб одужали.

Зараз ви читаєте новину «"Країна очистилася" - в Росії коронавірус спалили у відрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі