четвер, 10 березня 2022 05:04

Колишній астронавт повернув медаль Медведєву

Колишній астронавт NASA Скотт Келлі повернув Медведєву медаль через війну в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter у середу, 9 березня російською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смерть та руйнація повернуться до Путіна бумерангом"

Він закликав Медведєва віддати медаль матері, чий син "загинув у цій несправедливій війні".

"Будь ласка, віддайте її російській матері, чий син загинув у цій несправедливій війні. Я відправлю медаль поштою до посольства Росії у Вашингтоні. Удачі", – сказано в повідомленні.

 

На своїй сторінці в мережі космонавт активно підтримує українську державу у боротьбі проти російських окупантів та показує своїм 5 мільйонам підписників, які звірства в Україні роблять путінські "визволителі".

Скотт Келлі чотири рази літав у космос, два з них – на російських кораблях "Союз". Був командиром російсько-американського екіпажу на МКС і провів на борту майже рік, 340 днів спільно з космонавтом із РФ Михайлом Корнієнком.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї.

По всій Україні запровадили воєнний стан.

Окупанти кидають бомби по житлових масивах України, лікарнях, садках, дитячих будинках; прикриваються людьми, як живим щитом. Через це багато загиблих серед цивільного населення, зокрема дітей.

Зараз ви читаєте новину «Колишній астронавт повернув медаль Медведєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі