пʼятниця, 19 липня 2024 09:28

Хоче знати шанси Гарріс перемогти Трампа: Байден доручив провести опитування

Хоче знати шанси Гарріс перемогти Трампа: Байден доручив провести опитування
Президент США Джо Байден хоче знати про шанси віцепрезидентки Камали Гарріс перемогти у президентських виборах. Фото: glavcom.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден доручив провести нове опитування.

Він хоче дізнатися думку американців щодо шансів віцепрезидентки Камали Гарріс перемогти у президентських виборах. Про це повідомив телеканал ABC із посиланням на власне джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп офіційно погодився балотуватися у президенти США

"У той час як найближче оточення президента та його штаб непохитні, щодо його беззаперечної участі у подальшій виборчій кампанії, сам Байден став більш сприйнятливим до закликів вийти з перегонів", - сказав співрозмовник видання.

За даними джерела, зараз президент США почувається "втомленим та виснаженим" через діагностований у нього коронавірус.

Деякий час Байден планує провести на самоізоляції у своїй резиденції у штаті Делавер. Це дасть йому змогу "замислитись про майбутнє та переговорити з людьми в оточенні".

Раніше американські ЗМІ повідомили, що більшість членів Демократичної партії США вважають, що віцепрезидентка Камала Гарріс у передвиборчих перегонах може замінити президента Джо Байдена, якщо він не піде на вибори.

79% демократів підтримали б Гарріс як кандидатку від Демократичної партії, якби Байден зійшов з перегонів.

Зараз ви читаєте новину «Хоче знати шанси Гарріс перемогти Трампа: Байден доручив провести опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі