вівторок, 28 вересня 2021 02:28

Як стильно приєднати лоджію до кімнати: кращі варіанти зонування
14

Дизайн кухні 2021: як з'єднати лоджию з іншими кімнатами
Фото: remontbp.com
Дизайн кухні 2021: як з'єднати лоджию з іншими кімнатами
Дизайн кухні 2021: як з'єднати лоджию з іншими кімнатами
Дизайн кухні 2021: як з'єднати лоджию з іншими кімнатами
Дизайн кухні 2021: як з'єднати лоджию з іншими кімнатами

Зараз дуже модно об'єднувати лоджию з кухнею чи вітальнею. Це рішення додає освітленості в кімнату та збільшує її.

Перш ніж приступати до поєднання житлових кімнат з лоджією, важливо продумати сам проект. Поєднання лоджії з кімнатою необхідно узгодити зі спеціальними проектними організаціями, і тільки після їх дозволу можна починати перепланування. При складанні плану перепланування обговорюється дуже важливий момент - повний або частковий демонтаж балконного отвору.

Найоптимальнішим вважається частковий знос. При такому поєднанні ви збільшите простір кімнати, отримаєте масу можливостей для зонування. Іноді отвір лоджії видозмінюють, надають форму арки.

У суміщених кімнатах, тим більше в кухні, необхідно звернути увагу на освітлення. Обов'язково встановіть світильник над обідньою зоною. За допомогою світлодіодних стрічок можна розмежувати простір між кухнею і лоджією. На лоджії можна розташувати холодильник або частина кухонного гарнітура. Відмінним дизайнерським рішенням став підвіконня між лоджією і кухнею, його можна переробити в модну барну стійку.

Якщо Ви вирішили зробити повне поєднання лоджії з вітальні, інтер'єр в таких кімнатах повинен бути витриманий в єдиному стилі. Дуже красиво при поєднанні виглядають панорамні вікна. У деяких випадках господарі вважають за краще підкреслити міжкімнатний отвір. Це можна зробити за допомогою легких фіранок, перегородки або оформити дворівневий підлогу перед входом на лоджію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не помилитися із плануванням передпокою: особливості дизайну

Демонтувавши балконний отвір, Ви збільшите простір кімнати, придбаєте додаткове природне освітлення. Залежно від віку дитини на лоджії можна зробити ігрову кімнату або робочу зону. На суміщеної лоджії можна встановити шафи і використовувати додаткове місце як гардеробну.

Люди звикли списувати малі балкони з категорії корисних приміщень. Простіше винести сюди з квартири ящики з овочами, велосипед, дитячі санки і все, що заважає, закрити двері і забути за це.

Насправді, навіть на тісному балконі можна зробити комфортного місця для усамітнення.

Зараз ви читаєте новину «Як стильно приєднати лоджію до кімнати: кращі варіанти зонування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі