неділя, 01 вересня 2024 07:45

Справи цих трьох знаків підуть вгору: кому перші вихідні осені підкинуть грошенят і спокусливих пропозицій

Справи цих трьох знаків підуть вгору: кому перші вихідні осені підкинуть грошенят і спокусливих пропозицій
Нікуди не поспішайте. Дозвольте собі повноцінно відпочити. Фото: pixabay.com

31 серпня все вдаватиметься у тих, хто ставитиме перед собою високі цілі. 1 вересня добре обдумайте, чого саме бажаєте досягти восени.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це останні дні місячного циклу, - говорить астрологиня. - Сил та енергії бракуватиме. Тому не варто планувати щільного графіку роботи на ці дні. Не відправляйте своє резюме в пошуках роботи. Воно залишиться без уваги. Так само не час проводити рекламні кампанії. Їхню мету не буде досягнуто. Нікуди не поспішайте. Дозвольте собі повноцінно відпочити. Завітайте в гості до друзів чи рідних. Вдалий час для невимушеного спілкування. Можна відправлятися на екскурсії чи в невелику подорож. Задовольніть свою цікавість і побувайте в незнайомих місцях. Справи Тельців, Скорпіонів і Водоліїв підуть угору. Перші вихідні осені підкинуть вам грошенят і спокусливих пропозицій".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бійтеся змін. Впевнено рухайтеся вперед. Коли, якщо не зараз, ставати успішними та досягати бажаного результату. Запишіть свої мрії та плани на осінь.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відганяйте сумні думки. Насолоджуйтеся спілкуванням з приємними людьми. Це час особливих моментів. Освідчуйтеся і приймайте пропозиції руки та серця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не бійтеся здатися комусь дивними. Байдуже, хто і що подумає. Насолоджуйтеся кожним моментом. Це найкращий час, аби досягати кар'єрних висот. Вами захоплюються, ваші таланти помічають.

Рак (22 червня - 22 липня)

Останній день літа проведіть у товаристві однодумців. Це час теплих і відвертих розмов. У неділю завітайте до книгарні. Придбані книги можуть змінити ваше життя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У суботу переробіть усі справи, які планували завершити влітку. Вам вдасться довести до пуття те, на що у колег не вистачило часу і сміливості. Неділю присвятіть спілкуванню з друзями.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто змінювати одного партнера на іншого. Дуже швидко про це пошкодуєте. Вагітним жінкам слід бути обережними й не допускати перевтоми. Підвищується ризик переривання вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нюхом чутимуть, де лежать гроші - які три знаки стануть заможними восени

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не розповідайте знайомим про свої любовні перипетії, бо скоро пошкодуєте про це. Мовчіть, якщо не хочете стати героєм пліток.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Проведіть літо в оточенні дорогих вам людей. Покатайтеся з дітьми на велосипедах, запустіть повітряного змія. Зателефонуйте батькам. Приготуйте щось надзвичайне для коханих.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Вони здійсняться у перші тижні осені. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Частіше обіймайте дітей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не провокуйте на сварку батьків. Краще переведіть тему чи усамітніться у власній кімнаті. Маєте шанс розпочати особливі стосунки, які скоро закінчаться шлюбом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це зірковий час. Не скористається ним хіба що ледачий. Дійте сміливо і втілюйте у життя свої наполеонівські плани. Висувайте свою кандидатуру на премії і високі посади. Успіх усміхнеться восени.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Усі намагатимуться звести вас з другою половинкою. Не ведіться на умовляння. Партнера обирайте серцем. Не запрошуйте гостей, якщо хочете усамітнитися. Ваш дім перетвориться на вулик, а вам це навряд чи сподобається.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на вересень. Дізнайтеся першими, яким знакам щаститиме на кожному кроці.

Зараз ви читаєте новину «Справи цих трьох знаків підуть вгору: кому перші вихідні осені підкинуть грошенят і спокусливих пропозицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі