четвер, 29 серпня 2019 09:40

Гонщиця-рекордсменка загинула, встановлюючи новий рекорд

Гонщиця-рекордсменка загинула, встановлюючи новий рекорд
ДТП сталася, коли дівчина намагалася встановити рекорд швидкості на реактивному автомобілі. Фото: Autoblog.

Американська гонщиця і телеведуча Джессі Комбс загинула під час аварії. ДТП сталася, коли дівчина намагалася встановити рекорд швидкості на реактивному автомобілі.

Трагедія сталася на сухому озері в пустелі Алворда, штаті Орегон. Комбс намагалася побити власний рекорд швидкості на реактивному автомобілі та розігнати авто до 996 км/год., передає Autoblog.

Гонщиці було 39 років. Рідні зазначили, що вона "покинула цю землю, рухаючись швидше, ніж будь-яка інша жінка в історії".

Свій перший рекорд на чотириколісному транспортному засобі Джессі Комбс встановила у жовтні 2013-го. Тоді вона досягла швидкості 640,5 км/год. за кермом Eagle Supersonic Speed Challenger.

Переглянути цей допис в Instagram

I just want to thank all of you for your support and loyalty. That's all. Have a nice day :) . . Photo by @nathaliek during @wildgypsytour while introducing @realdealrevolution

Допис, поширений Jessi Combs (@thejessicombs)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна обіграла імениту американку та пройшла до третього кола US Open

Пізніше вона розганялась до швидкості близько 772 км/год., проте офіційно рекорд підтвердити не вдавалося.

Із-під уламків частини 4-поверхового будинку у Дрогобичі витягнули тіла ще 6 людей. Серед загиблих – 4-річний хлопчик. Двох загиблих знайшли ще напередодні. Рятувальники продовжують розбирати завали, повідомили кореспондентові Gazeta.ua у прес-службі ДСНС.



Зараз ви читаєте новину «Гонщиця-рекордсменка загинула, встановлюючи новий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі