неділя, 29 вересня 2019 14:42

Гнівну промову Грети Тунберг у ООН перетворили на шведський Death Metal

Гнівну промову Грети Тунберг у ООН перетворили на шведський Death Metal
Телеканал 24 Грета Тунберг: гнівна промова школярки стала піснею у стилі Death Metal

Надемоційну промову шведської екоактивістки Грети Тунберг, яку та виголосила на саміті ООН з питань зміни клімату перетворили на несамовиту метал-композицію.

Також її супроводили відповідними відеоефектами, пише 24tv.

Шведський Death Metal від Грети Тунберг зараз набирає популярність у Ютубі.

Автор ролика – учасник індонезійської треш-метал-групи Suaka Джон Молюск. Також він створив і музику, що звучить на фоні. Щоправда, в описі до відео є маленьке уточнення – текст належить Греті Тунберг.

"Коли я побачив її промову, був дуже вражений її пристрастю і обуренням. І слова, які вона обрала, просто пробудили темряву метал-музики, яку я люблю: Entombed, Gojira, At the Gates, Sepultura", - сказав Мередіт в інтерв'ю Rolling Stone.

Сама Грета позитивно оцінила записаний музикантами кавер.

"Я йду далі від цієї кліматичної штуки... Тепер я буду займатися тільки дез-металом!!!" - написала вона, коментуючи відеоролик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвора дитина чи світовий герой? Хто така Грета Тунберг та чому її промову на саміті ООН обговорює вся планета

16-річна екоактивістка зі Швеції Грета Тунберг виступила з гнівною промовою на саміті ООН щодо питань клімату. Під час виступу вона звинуватила світових лідерів у зраді нового покоління через недостатню боротьбу проти зміни клімату.

Зараз ви читаєте новину «Гнівну промову Грети Тунберг у ООН перетворили на шведський Death Metal». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі